Mijn werkwijze wordt vaak als dynamisch ervaren. Ik werk desgewenst op locatie, maar als ik vanuit mijn kantoor thuis kan opereren, hanteer ik lagere tarieven. Hoewel ik diep in de materie zit en professioneel werk lever, wil ik zeker ook toegankelijk en communicatief zijn voor mijn klanten. Een informele sfeer spreekt mij hierbij het meest aan. Over mijn inzet kan ik zeggen dat ik geen 9-tot-5-mentaliteit heb, en als een project te laat wordt afgerond, zal het niet aan mij liggen.

Hoewel ik bij mijn bedrijfsnaam de zin ‘direct een SAP-specialist in huis’ heb staan, kan het soms voorkomen dat mijn agenda het niet toelaat om direct te komen. Gemiddeld streef ik naar twee projecten per week en gaat mijn voorkeur uit naar kortlopende projecten. 

VAR
Ik beschik over een verklaring arbeidsrelatie (VAR) en verstrek op verzoek per kwartaal een accountantsverklaring, waarin wordt verklaard dat sociale premies en belastingen zijn afgedragen. Zodat ook wettelijk gezien niets in de weg staat om rechtstreeks met mij als zelfstandig ondernemer in zee te gaan.